Intrebari Frecvente

Print and cut


 • Connector.

  Care este diferenta intre kiss-cut si die-cut?

  Kiss-cut reprezinta metoda de taiere pe contur a stickerului fara suportul de hartie pe care este livrat. Prin die-cut (ștanțare) se taie pe contur inclusiv suportul stickerului.

 • Connector.

  Ce inseamna acoperire de 60 %?

  Acoperirea de 60% reprezinta acoperirea de culoare a graficii sub orice forma incadrata intr-un patrat/dreptunghi. Majoritatea stickerelor se incadreaza in acest criteriu.

 • Connector.

  Faceti stickere si pe hartie?

  Folosim cerneluri cu eco-solvent pentru o durabilitate mare iar acest lucru nu ne permite sa printam pe hartie

 • Connector.

  Daca vreau un singur sticker?

  Cantitatea minima printabila este de 0,24 mp. Iti putem face un singur sticker dar pretul minim este de 18 lei.

Comanda


 • Connector.

  Am gresit datele de facturare. Se poate refactura comanda?

  In cazul in care comanda este finalizata, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii initiale si emiterea unei noi facturi. Refacturarea se poate face doar in cadrul aceleiasi luni contabile si doar pentru facturile ce depasesc valoarea de 500 RON.

 • Connector.

  Nu sunt multumit de produs. Cum procedez pentru retur?

  Verifica daca produsul este eligibil pentru retur si apoi contacteaza-ne telefonic cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original.

 • Connector.

  Pot folosi banii proveniti in urma unui retur pentru o comanda noua?

  Da, banii proveniti in urma unui retur pot fi folositi pentru achitarea altui produs, conditia este ca tu sa ne contactezi telefonic intr-un timp cat mai scurt de la achizitionarea produsului.

 • Connector.

  Cand se livreaza comanda mea?

  Pentru produsele vandute de Printoteca, imediat ce predam curierului comanda ta vei primi un email care va contine data estimativa de livrare. Daca ai ales sa ridici comanda de la sediul nostru atunci cand produsele tale sunt pregatite, iti vom trimite un email cu data in care le poti ridica.

 • Connector.

  Ce metoda de expediere utilizati?

  La nivel national, folosim serviciile de curierat rapid Fan Curier cu livrare in 24 de ore pe intreg teritoriul Romaniei. Livrarile in Bucuresti vor fi expediate prin Sinapseria sau prin orice metoda impusa de client.

Detalii Artwork


 • Connector.

  Ce fel de hartie si cerneala folositi?

  Printam cu cerneala ecosolvent originala Mimaki. Nu facem rabat de la calitate iar cerneala in combinatie cu canvasul GOIA din bumbac 100% si 330g/mp ofera rezultate spectaculoase.

 • Connector.

  Ce servicii oferiti?

  Iti putem oferi: printare pe diferite suporturi media (hartie foto mata sau lucioasa, autocolant, polipropilena, canvas – panza de bumbac sau de poliester); caserarea pe suport rigid foamboard sau montarea pe sasiu de lemn a printurilor; prelucrare digitală (corectii de luminozitate, contrast, culoare, mici defecte; realizare de colaje foto; retusare si scanare de fotografii vechi); realizare de magneti personalizati cu fotografia trimisa de tine.

 • Connector.

  Ce fel de fisiere (imagini) pot sa trimit pentru o comanda?

  Ca sa beneficiezi de o imagine clara si vibranta, cele mai bune fisiere pentru printat sunt .jpg, .tiff, .ai sau .png. Mai ales ca acum toate aparatele foto si inclusiv camerele de la telefoanele mobile fac poze in format .jpg, trimiterea unei comenzi poate fi foarte usoara.

 • Connector.

  Imaginea mea are o rezolutie mai mica de 300dpi. Mai poate fi printata?

  Imaginea poate fi printata si la o rezolutie mai mica de 300dpi insa calitatea va scadea considerabil.

 • Connector.

  Oferiti si servicii de grafica?

  Printoteca va ofera servicii de grafica pentru orice fel de documente, etichete sau ambaje, de la cele mai simple pana la cele cu o complexitate foarte ridicata.

 • Connector.

  In cat timp puteti excuta designul unei lucrari?

  Fiecare lucrare este diferita ca si complexitate. De exemplu, o felicitare standard poate fi executata in 2-3 zile iar o brosura de 12 pagini va necesita mai mult timp. Din acest motiv, va rugam sa luati in calcul ca la perioada de executare a designului se adauga si perioada de executie a printului. Va rugam sa ne contactati pentru a stabili un termen corect de livrare finala a lucrarii .