Info Produse

Calitatea Produselor


Tricourile si textilele cu care lucram sunt produse in Uniunea Europeana- Printoteca le importa direct pentru a se asigura de calitatea materialului si pentru a asigura cel mai bun pret. Informatiile despre proprietatile materialului, tehnologia de imprimare si modalitatile de intretinere sunt descrise pentru fiecare produs in parte.Daca doresti un model de tricou sau alt obiect vestimentar care nu se regaseste printre modelele de pe site-ul nostru te rog sa ne contactezi si vom incerca sa iti comandam produsul dorit de la furnizorii nostri externi.


Mimaki


Stickerele Printotecii sunt produse pe autocolant pvc de cea mai buna calitate, cu cerneala pe baza de eco-solvent rezistenta la exterior, fiind de neinvins de catre apa si razele soarelui. Stickerele standard au un adeziv puternic, destinat unor aplicatii variate, pe suprafete plane, atat la exterior, cat si la interior. La cerinta clientului, lucrarile pot fi realizate pe autocolante cu adeziv mai puternic sau mai slab. Echipamentele cu care lucram sunt marca Mimaki, un veteran in dezvoltarea de tehnologii pentru print si cut.

Wall-art

Stickerele de perete, wall-art, wall-stickere sau cum preferati sa le spuneti sunt realizate dintr-un autocolant special, destinat aplicatiilor murale. In varianta standard, autocolantul este mat, pentru a se integra perfect in textura peretelui, aspectul final al stickerului pictat fiind unul de desen pe perete. Principalul avantaj al acestui tip de sticker este ca poate fi indepartat de pe perete fara a deteriora suprafata acestuia.

Montajul lor se face usor, dar necesita un spor de atentie. Prima regula este ca suprafata pe care se lipeste stickerul sa fie una neteda si curata.In cazul peretilor proaspat-vopsiti, se recomanda sa ii lasati sa se usuce o saptamana-doua inainte de a lipi stickerul. Un sticker poate fi folosit numai o data, de aceea trebuie sa fii atent cand il montezi si sa ai grija sa nu ii lipesti componentele intre ele si sa nu il deformezi.
Stickerele de perete nu pot fi aplicate pe pereti vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau teflon.

Canvasul folosit contine peste 100% bumbac si are un gramaj de peste 330g.

Tablourile pe canvas sunt realizate cu print digital cu cerneala pe baza de eco-solvent. Rezistenta culorilor in timp este foarte mare si culorile si detaliile sunt exceptionale.
Printoteca pune la dispozitia clientilor sai si servicii de inramare si prindere pe sasiu de lemn.

Print

Printul pe hartie se realizeaza pe hartii cu gramaje cuprinse intre 80 si 140g, mate sau lucioase, cu cerneala pe baza de apa.
In descrierea fiecarui produs de pe site gasiti informatii detaliate despre hartia folosita si dimensiuni.
Tehnologia folosita este compatibila cu proprietatile hartiei si garanteaza calitatea detaliilor si a culorilor.
Printurile pe baza de apa sunt destinare aplicatiilor interioare, fiind sensibile la contactul cu apa si la expunerea excesiva la lumina.


Magneti

Magnetii de frigider sunt realizati din autocolant lipit pe folie magnetica. Caracteristicile acestui tip de produs se stabilesc impreuna cu clientul: dimensiunea, forma colturilor, grosimea foliei magnetice. Magnetii de frigider pot fi folositi atat in campanii promotionale cat si la evenimente personale, cand vreti sa oferiti invitatilor o amintire personalizata.