Broderie personalizata

Broderie on-demand pe majoritatea produselor din portofoliul nostru: sweatshirt, hanorace, sacose de panza sau tricouri polo.
Broderia creeaza arta cusuta.
Pentru a obtine insa rezultate bune trebuie sa te asiguri ca respecti unele indicatii
specifice acestui tip de personalizare.
Ghid de urmat pentru rezultate bune.

 1. Foloseste numai culori si forme pline

  Foloseste numai culori solide. In broderie folosim doar culori pline. Nu exista o limita de culori insa trebuie sa tii cont ca poate afecta costul final. Nu include elemente foto cum ar fi gradienti.

 2. Converteste fonturile la curbe

  Toate fonturile pe care le trimiti ar trebui sa fie convertite la curbe.

 3. Marimi fonturi si detalii.

  Fonturile si detaliile pentru broderia de tip flat ar trebui sa aiba cel putin 7mm inaltime pentru litere mari si 5mm inaltime pentru litere mici.

 4. Grosimea obiectelor

  Grosimea minima a obiectelor ar trebui sa fie 1,5mm iar grosimea maxima 15mm

 5. Background

  Background-ul trebuie sa fie transparent.

 6. Formate fisiere

  Fisierele de tip vector (AI, PDF, EPS) sunt recomandate. Daca nu ai un fisier vector disponibil, putem folosi grafica rasterizata (PNG) daca este la cel putin 300 dpi. Nu acceptam fisiere pe care le-ai digitizat tu.

Detalii importante

Daca designul tau este prea complex - conține o mulțime de detalii complexe (text mic, linii delicate etc.) sau gradienți - va trebui sa te contactăm pentru a iti revizui grafica.

Daca designul tau acopera cea mai mare parte din zona recomandata de broderie (10x10cm), acesta poate depasi limita de 15.000 de cusaturi. In acest caz, iti vom cere fie sa iti revizuiesti grafica, fie pur și simplu sa o micsorezi pentru a reduce numărul de cusaturi.

Datorită elasticității ridicate a unor produse (beanies), s-ar putea ca broderia pe aceste articole sa nu iasa uniform sau aliniat.

Odată digitizat, putem redimensiona fisierul doar cu 10%. Asigura-te că trimiti imagini grafice care corespund dimensiunii finale.

Vrei mai multe detalii?

Scrie-ne mai jos sau da-ne un telefon la +40 774 485 059