De ce trebuie să ai în garderobă un sweatshirt sau un hoodie?

Silviu Proiecte

În primul rând, un sweatshirt sau un hoodie îți oferă confortul pe care îl cauți într-o zi care începe dimineața la birou și se continuă spre seară cu un workshop sau cu o ieșire în oraș. Sunt piese care pot fi asortate ușor la aproape orice ținută și reprezintă un „canvas” pe care poți printa cele mai bune idei ale tale.

Hoodie-urile și sweatshirt-urile sunt următoarele articole vestimentare, după colanți, care părăsesc sala de sport și ajung să fie purtate pe străzile orașului. Adesea în variantă oversized, cu printuri care ies în evidență, hanoracele încep să fie un nou trend în zona de fashion și sunt promovate de diferite vedete sau reviste de modă. De asemenea, branduri precum Calvin Klein sau Gucci au inclus în colecțiile lor hanorace și hoodie-uri.

Pentru sezonul rece, Stanley/Stella păstrează trendurile actuale și aduce noi culori și modele de sweatshirt-uri și hoodie-uri. Câteva dintre modele sunt disponibile și pe site-ul nostru și le poți vedea aici! Te invităm să arunci un ochi pe site, iar apoi să cauți prin folderul cu grafici sau fotografii preferate pe care le-ai vedea imprimate pe un sweatshirt!

Mai jos am ales câteva imagini cu hanorace purtate în diferite contexte sau combinații pentru a te inspira pentru sezonul rece!

Justin Bieber official merch – foto via refinery29.com

Rihanna – foto via refinery29.com

Khloe Kardashian – foto via refinery29.com

Stanley/Stella Fashion

Click aici pentru a vedea hanoracele de pe site!