Manual de utilizare: Tricoul cu o altfel de croială

Silviu Proiecte

Tricoul a devenit parte din fiecare garderobă, iar deseori ajunge să fie purtat în contexte diferite. De la ieșit în parc și plimbat cățelul, până la ținute de seară în care tricoul devine un element casual.

Când spunem tricou, ne gândim la forma clasică de „T” care i-a dat și numele. Însă, așa cum menționam mai sus, tricoul a ajuns să fie un articol vestimentar extrem de versatil, așadar și forma sa a ajuns să se schimbe. O varietate de modele și croieli diferite ne este pusă acum la dispoziție de către producătorii de textile, numai bună de încercat și combinat cu un #printbun.

Tricoul cu umăr gol

Primul tricoul cu o altfel de croială pe care îl propunem este Stella Flies. În ceea ce privește materialul, modelul Flies este din bumbac organic de doar 120 de grame/mp. Asta îl face extrem de subțire și, din spusele clienților noștri, este alegerea ideală pentru o ținută de zi la un festival în aer liber.

  • Flies Women’s Cropped T-shirt


    de la 59 lei (incl. TVA)

    (8 culori disponibile)
Tricoul colorat

Dacă tricourile de damă au avut parte de o evoluție mult mai vizibilă în ceea ce privește croiala, tricourile de bărbați au variat mai degrabă coloristic. Nu trebuie să te limitezi la tricouri albe, negre sau gri. Poți alege un tricou Stanley Leads disponibil în culori precum Carribean Blue sau Maize Yellow.

  • Leads Essential Unisex T-shirt


    de la 56 lei (incl. TVA)
Tricourile Unisex

Un trend care începe să prindă elan sunt hainele Unisex. Stanley & Stella a introdus în noua sa colecție tricourile Live. De asemenea, disponibile în mai multe culori, iar partea cea mai bună este că tricoul poate fi pasat oricand între purtători!