Noile culori pe care să le ai în vedere în business-ul tău cu tricouri în 2018

Silviu Proiecte

Este începutul lui 2018, iar trendurile în materie de culori pentru acest sezon au fost deja setate. Pantone este, poate, cel mai mare „influencer” în domeniul design-ului și al modei când vine vorba despre culorile care vor fi prezente în colecțiile următorului sezon. Ne așteptăm să vedem din ce în ce mai mult Ultra Violet anul acesta sau, mai exact, Pantone 18-3838. Pentru NY Fashion Week Spring 2018 au fost selectate 12 culori care se așteaptă a fi vedetele acestui an.

Colecția Spring/Summer 2018

Stanley/Stella se aliniază tendințelor prin noutățile prezente în colecția primăvară/vară 2018. Mai mult, producătorul belgian îți pune la dispoziție peste 100 de culori și heather-uri pe care le poți folosi pentru a-ți exprima creativitatea. Culori precum Candy Pink, Baby Blue sau Light Opaline sunt acum disponibile și reprezintă variații de nuanță a unora dintre cele 12 culori selectate de către Pantone în cadrul NY Fashion Week.

În caz că ai ratat nuanțe precum Black Heather Blue sau Camel anunțate pentru colecția din această iarnă de la Stanley/Stella, află că acestea se regăsesc în topul realizat de specialiștii de la Pantone. La noi pe site le găsești în categoria sweatshirts, mai precis modelul Unisex Rise, disponibil în 19 culori. Modelele de tricouri Stanley Leads și Stella Loves oferă, de asemenea, o paletă foarte largă de nuanțe din care poți alege, în funcție de grafica pe care dorești să o imprimi.

Broderie în culoarea anului!

Broderia oferă libertate în materie de culori și nuanțe și permite realizarea unor detalii care vor atrage atenția. Chiar dacă nu ai la dispoziție toate posibilitățile unui print digital, este alegerea perfectă pentru design-uri minimaliste sau texte pe care merită să le porți pe tricouri sau hanorace.

Te așteptăm pe la showroom-ul Printoteca pentru a vedea live noile culori din colecția de primăvară-vară a celor de la Stanley/Stella, dar și câteva mostre de broderie în culori mult prea intense pentru a putea fi reproduse de ecranele RGB. Între timp, urmărește postările și story-urile de pe Instagram și Facebook pentru a vedea mai multe inside-uri din atelier!