Stickere laminate – new in town!

Silviu Stickere

Despre diferitele metode de a folosi stickerele personalizate am vorbit aici, aici și aici. De asemenea, despre cum te pot ajuta stickerele să îți crești brandul și să îți fidelizezi clienții poți citi aici. Poți alege în continuare între stickere diecut și stickere kiss cut, în funcție de nevoile tale.

Toate stickerele de la Printoteca beneficiază acum, pe lângă un #printbun, de un super upgrade: laminare! Dar ce sunt mai exact stickerele laminate?

Procesul de laminare constă în aplicarea unei folii speciale de protecție peste stickerele deja printate. Nu trebuie să îți faci griji de grosime: noul strat adăugat are doar 80 de microni. Ne place să exagerăm și să spunem că stickerele devin bulletproof. Nu le-am supus unor teste așa de dure, însă putem garanta că rezistă la clasica cheie-zgârietoare-de-orice!

După laminare, stickerele sunt tăiate pe conturul dorit, la fel ca stickerele diecut. Se obțin astfel cele mai tari stickere laminate diecut! Bam! 

Unde pot fi aplicate? Stickerele laminate sunt alegerea optimă dacă ele urmează a fi lipite pe carcase de telefon, skate-uri, role, căști de protecție și orice alt articol care are mari șanse să intre în contact cu suprafețe abrazive. Stickerele sunt în continuare rezistente la UV și apă.

Cât costă? Click aici și afli instant cât te costă stickerele tale! Poți opta pentru stickere tăiate pe formă simplă sau complexă, iar prețul este adaptat în funcție de dimensiunea graficii tale!

Fă-ne o vizită la atelier pentru a vedea mai multe mostre de stickere laminate! Îți oferim cu drag câteva să le iei acasă și să le lipești pe ce dorești tu! 🙂