Tricoul promoțional vs tricoul pentru industria de fashion: mărimile

Silviu Proiecte

Alegerea mărimii potrivite a tricoului poate face diferența dintre un tricou care va deveni articolul tău vestimentar preferat și unul pe care îl vei purta foarte rar. Mai jos îți vom prezenta lucrurile pe care ar trebui să le ai în vedere când îți alegi mărimea corectă a tricoului.

Toți ne-am lovit la un moment dat de tricoul promoțional, purtat într-o campanie de câteva ore sau în ultima seară de burlăcie a prietenului/prietenei celei mai bune. Cel mai probabil, mărimea nu era cea potrivită, mânecile erau fie prea lungi, fie prea scurte, iar gulerul își făcea simțită prezența la fiecare mișcare a capului. Dar asta este ok, pentru că un tricou promoțional este făcut să fie purtat câteva ore, urmând ca restul existenței sale să se desfășoare în spatele întunecat al unui dulap.

Când vorbim însă despre un tricou pe care vrei să îl porți cât mai des posibil este foarte important să te simți bine când îl îmbraci. De asemenea, foarte important este să îl speli din când în când – găsești aici un ghid despre cum trebuie spălate tricourile personalizate.

Mărimea tricoului este dată de 3 dimensiuni:

  • lățimea tricoului de la un capăt la celalalt, măsurată sub mâneci
  • lungimea tricoului măsurată de la cusătura gulerului
  • lungimea mânecii măsurată de la cusătură

Mai jos vei găsi câteva ghiduri de mărimi pentru tricourile Best Seller de la Printoteca. Unul dintre avantajele brandurilor premium precum Stanley&Stella, axate pe zona de fashion, este că diferitele modele respectă același tipar de mărimi. Astfel, dacă încerci un tricou cu o croială clasică, vei știi că aceeași mărime va fi potrivită pentru tine indiferent de modelul ales. Iar regula se respectă fie că vorbim despre maieuri, sweatshirts sau hanorace.

Modelul de bărbați Stanley Acts – medium fit, cu o grosime de 140 gr.

Stanley Acts este modelul basic al producătorului belgian Stanley&Stella, are o croială medium fit și este disponibil în culorile alb și negru. Poți comanda un tricou Stanley Acts cu grafica ta de aici!

Modelul de damă Stella Likes – croială ușor cambrată, grosime de 140 gr.

Precum Stanley Acts, Stella Likes este modelul basic al brandului Stanley&Stella pentru colecția de damă. Este croit ușor cambrat, iar mânecile au o lungime proporțională cu mărimea tricoului. Poți comanda un tricou Stella Likes cu grafica ta de aici!

Modelul de băieți Mini Stanley Paints

Gama de mărimi pentru copii începe de la 3 ani și se oprește la 14, cu praguri la fiecare doi ani. Fiind un brand de fashion, detaliile sunt importante așa că modelele de copii de la Stanley&Stella sunt disponibile atât în varianta de băieți, cât și în cea de fete. Poți comanda un tricou Mini Stanley Paints cu grafica ta de aici!

Modelul de fete Mini Stella Draws

Mini Stella Draws se asemeană cu modelul de adulți Stella Likes prin mâneci puțin mai scurte și o croială ușor cambrată. Poți comanda un tricou Mini Stella Draws cu grafica ta aici!

Pe pagina fiecărui produs din magazinul nostru online este disponibil un tabel de mărimi individual pe care îl poți consulta. Așadar, scoate tricoul preferat din dulap, măsoară-l și vezi care dintre mărimile de la Stanley&Stella ți se potrivește!