Tricouri premium Stanley & Stella

Silviu Proiecte

Calitatea printului este elementul care ne definește. Pentru a putea însă oferi cel mai bun DTG din București avem nevoie de două lucruri foarte importante: tricouri premium și cerneluri originale Brother. Astăzi vă prezentăm brandul Stanley Acts.

Stanley Acts dorește să surprindă spirtul lui Stanley și al Stellei, personajele din filmul „A Streetcar Named Desire”. El – rebelul, ea – visătoarea. Marlon Brando, cel care îl interpretează pe Stanley, a fost primul actor care a purtat tricou într-o peliculă de la Hollywood. A transformat astfel tricoul într-un articol fashion, un mijloc de exprimare pentru fiecare generație.

Stanley Stella

Design-ul tricourilor Stanley & Stella este modern și sunt croite pentru a se așeza bine pe corp. Sunt folosite cele mai bune materiale, iar majoritatea tricourilor au o compoziție de 100% bumbac organic ringspun. Despre ce înseamnă bumbacul ringspun am vorbit aici. Bumbacul organic însă este obținut fără aplicarea pesticidelor sau îngrășămintelor chimice asupra plantei. El este cultivat într-un sol curat, iar culturile sunt mutate de pe un teren pe altul în fiecare an.

Toate aceste detalii fac din tricourile Stanley & Stella alegerea perfectă pentru un tricou personalizat. Noi le-am testat și putem spune fără nicio ezitare că printul DTG arată perfect. În plus, bumbacul ringspun va aborbi cantitatea optimă de vopsea pentru a oferi culori intense, rezistente la multiple spălări. Prețurile încep de la 50 de lei, iar raportul calitate/preț este cu mult peste orice se găsește în magazinele de retail.

Deoarece Stanley Acts produce tricouri special pentru a putea fi printate, acestea au anumite detalii care ajută la extra-personalizare. Concret? Nu există nicio etichetă pe interiorul gulerului. Trecem dincolo de simpla personalizare pe piept și putem oferi un tricou cu o etichetă unică: sigla afacerii tale sau chiar monograma ta. Așadar, tricoul devine un obiect creat special pentru tine și care este destinat strict ție sau brandului tău. 

1

Tricourile de la Stanley au devenit preferatele noastre datorită calității materialului și a modelului. Dar, mai mult, au reușit să ne impresioneze în ceea ce privește calitatea printului DTG. Am testat tricouri de la mai mulți producători și putem spune fără ezitare că Stanley Acts se pliază perfect pe imprimanta noastră Brother. Pentru că un #printbun trebuie făcut pe un tricou bun, noi recomandăm tricourile Stanley Acts.